Latest Blogposts

Print HPL

print-hpl-pressart-peter-pim-stolker

Print HPL is echt een perfecte toepassing voor interieur en meubilair. Het is de manier om grafische bestanden te verduurzamen en te verwerken in een keiharde plaat.

Je grafische bestand, foto of tekst kan dus verwerkt worden in de plaat en op een dusdanige manier dat het tegen een stootje kan.

Onze print-hpl platen bestaan voor 70% uit houtvezels uit duurzaam beheerde bossen. Halen de papierlagen door een bad met harsen voegen daar onze print met grafische bestand aan toe en drukken de plaat onder hoge druk en hitte samen tot een keiharde plaat. Belangrijk daarbij is te weten dat wij speciale inkten en speciaal papier gebruiken voor een optimaal eindresultaat en kleurechtheid. Let op! De print hoort bij print HPL dus IN de plaat!

Print HPL:

Print HPL is:

  • Onderhoudsvrij
  • Kras, stoot en zeer kleur bestendig / kleurecht
  • Weerbestendig bij onze¬†speciale plaat voor buitentoepassing

Print HPL is toepasbaar voor: meubilair, wanden, ziekenhuizen, tafels, stoelen (postvorming!) gevels, foto wanden, discotheken, zitmeubels

 

Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij maakt met name informatieborden / informatiepanelen en levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen. Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten.
Meer over

Vraag Hier Gratis Samples aan!
En doe de Monkey Proof Test
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Print HPL

Plaats een reactie


*