Latest Blogposts

Grafisch interieur

grafisch-interieur-montage

Grafisch interieur is in en ook fotoprints vind je steeds vaker. Voor verschillen interieur bouwers en architecten hebben we grafische ontwerpen maar ook foto’s bewerkt voor een grafisch interieur.

Veelal doen realiseren wij het idee en het beeld en leveren daar de prints voor zodat de interieur bouwer er mee aan de slag kan.

In dit geval een hebben we rietprint uit ons archief bewerkt en geprint op gedeeltelijk transparante folie verwerkt is op een glazen wand van de badkamer. Wanneer je staat te douchen heb je het idee dat je midden in de natuur staat! Wat ons betreft een heerlijk gevoel om de dag mee te beginnen.

 

  • grafisch-interieur-render-rietfoto-

Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij maakt met name informatieborden / informatiepanelen en levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen. Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten.
Meer over

Vraag Hier Gratis Samples aan!
En doe de Monkey Proof Test
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Grafisch interieur

Plaats een reactie


*