Latest Blogposts

Educatief Kunst voor Soest

Educatief Kunst voor Soest

Een Educatief Kunst object dat volledig opgaat in het landschap dat is wat je hier ziet. De rietstengels en de koeien werden uit de hand gelast en later hebben wij de Educatieve informatieborden er in geplaatst.

De informatieborden zijn op maat gefreesd zodat ze in de unieke vormen van het educatieve kunst object passen. Deze buitententoonstelling is zeker de moeite waard om te bewonderen.

Informatieborden van PressArt-Plate zijn de meest vandaalbestendige borden die u kunt krijgen voor buitencommunicatie en dat was op deze specifieke situatie ook echt noodzakelijk.

Natuurlijk kunnen we ook alle andere krasvaste productiemethoden toepassen maar voor objecten die veel tijd en geld hebben gekost om ze te maken is het zeker de moeite waard om daar ook de beste producten voor te gebruiken.

Daarnaast is het zo dat het niet eens echt veel meer geld kost dan een de standaard oplossing zoals een sticker op een plaat. Vooral bij dit soort objecten zou dat niet lang stand blijven aangezien de gekke vormen nogal wat puntjes in de print geven en deze weer makkelijk los te pulken zijn wanneer je gebruik zou maken van ene sticker.

Het is dan ook om die reden dat we hier het materiaal PressArt-Plate-UV hebben toegepast.

Educatief Kunst voor Soest voorbeelden

  • Educatief Kunst voor Soest

Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij maakt met name informatieborden / informatiepanelen en levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen. Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten.
Meer over

Vraag Hier Gratis Samples aan!
En doe de Monkey Proof Test
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Educatief Kunst voor Soest

Plaats een reactie


*