Latest Blogposts

Qr-code

Scan de qr-code en kom te weten wat er achter zit

Wat is een QR-Code?

QR-Code’s zijn kortweg twee dimensionale streepjes codes die je met een webcam of een telefoon met camera kunt scannen. Met speciale scan software wordt de QR-Code omgezet naar:

  1. Een tekst
  2. Adresgegevens die in een keer in je telefoon integreren
  3. Website adressen die direct openen
  4. Video fragmenten
  5. Audio fragmenten
  6. Mobile website

Op deze pagina vind je tips en adviezen voor het gebruik van QR-Codes in Natuur- en Cultuur Communicatie. Hoe meer je er over leest hoe beter je de oneindige mogelijkheden zult zien.

Ik garandeer je dat dit echt een blijver is en wanneer je het snel binnen je organisatie gaat toepassen kun je veel voordeel hebben doordat de media er graag aandacht aan besteed en je daardoor veel free publicity zult krijgen voor je project en je organisatie.

Er is tegenwoordig zoveel leuke GRATIS Data beschikbaar over natuuronderwerpen die een aanvulling kunnen geven over het onderwerp dat je in een tijdschrift of informatiepaneel behandeld. Denk eens aan al die leuke video’s op youthube of die

Succes! Peter-Pim

Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij maakt met name informatieborden / informatiepanelen en levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen. Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten.
Meer over

Vraag Hier Gratis Samples aan!
En doe de Monkey Proof Test
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Qr-code

Plaats een reactie


*